קורס בשרים במכללת השף
בארצות מסוימות כמו ארגנטינה וברזיל נחשבת מלאכת הכנת הבשר כאומנות קולינרית – לא פחות. ההתפתחות של התחום והשימוש הרב הנעשה בשילוב בשר בשוק הקולינריה בארץ הביא אומנות זו גם לתל אביב. מכללת השף >
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס בשרים במכללת השף
מכללת השף, המכללה המובילה ללימודי טבחות ובישול בישראל עם פרישה ארצית, מציעה קורס עישון בשרים ייחודי ומרתק לאלו בעלי אהבה ותשוקה למטבח הבשרי. קבלו פרטים מלאים במאמר הבא!
- מערכת ToStudy
- |
-
27/02/2011
- |
-
00:00
- |
-
7716
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
בארצות מסוימות כמו ארגנטינה וברזיל נחשבת מלאכת הכנת הבשר כאומנות קולינרית – לא פחות. ההתפתחות של התחום והשימוש הרב הנעשה בשילוב בשר בשוק הקולינריה בארץ הביא אומנות זו גם לתל אביב. מכללת השף מציעה כיום פתח לעולם הכנת הבשר המקצועי ומספקת מענה לדרישה הגוברת בענף המסעדנות לאנשים מיומנים בתחום על ידי פתיחה של קורס בשרים ייחודי. המכללה מציעה תכניות לימודים עדכניות וחווייתיות שמספקות כלים והכשרה למגוון עיסוקים בתחום הקולינריה ומקנות מיומנויות טכניות מתקדמות ברזי המטבח השונים.
|
|
מעצבים מנות גורמה בשריות - עבודות של בוגרי קורס בשרים במכללת השף |
|
|
למי מיועד קורס בשרים במכללת השף בתל אביב?
קורס בשרים עוסק בעיקר בשיטות ההכנה וההיכרות עם סוגי הבשר השונים ויתאים לחובבי בשר המעוניינים בידע מקצועי להכנת בשר ביתית ולאנשים מתחום הקולינריה המעוניינים להרחיב את ידיעותיהם וההתמקצעות שלהם בתחום הכנת הבשרים המרתק. המומחים של מכללת השף יעבירו את מגוון הטכניקות החדשניות של בישול, עישון ויישון בשר הנהוגות במטבח המודרני וכן חומרים נוספים בנושאי עוף ודגים. התלמידים יזכו להתנסויות מעשיות לכל אורך הקורס יחד עם רכישת הידע התיאורטי.
מהי תכנית הלימודים בקורס בשרים של מכללת השף?
הניסיון שרכשו המומחים של המכללה שאמונים על העברת הקורס מאפשר להם הקניית ידע מקצועי ועריכת היכרות עם מגוון נושאים מתחום הבשר הקולינרי. בין היתר יילמדו נושאים כמו מבוא לעולם הבשר, שיטות ומערכות שונות לעישון בשר, חומרי גלם בעבודה עם בשר, תערובות עישון, הכרה עם עולם העופות ובעלי הכנף, דגים, יישון בשרים, בישול במעשנות, נקניקים ונקניקיות שונים ותוספות אפשריות להגשה לצד הבשר.
|
|
קבלו הצצה ייחודית למנות מעוצבות בשריות של בוגרי קורס בשרים במכללת השף |
|
|
אפשרויות התעסוקה למסיימי קורס בשרים במכללת השף
לעומדים בתנאי הסיום של קורס הבשרים של המכללה תוענק תעודת הסמכה מקצועית של מכללת השף המעידה על רכישת הידע והמיומנויות בנושאים שהוזכרו לעיל. הבוגרים המעוניינים בכך יוכלו להשתלב בשוק העבודה הקולינרי כטבחים וגריל מנים במסעדות בשר, עופות ודגים ויוכלו ליישם את הידע המקצועי והטכניקות שרכשו הן כמקצוע והן כתחביב.
לפרטים נוספים אודות מסלול זה ולימודים במכללת השף לחץ כאן
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...