יזמות בתחום המסעדנות
הסטטיסטיקה מראה שבכל יום נפתחים בממוצע חמישה בתי עסק בתחום המזון והמסעדנות הכוללים בתי קפה, מסעדות, בארים, חברות קייטרינג ואולמות אירועים. שוק המסעדנות מגלגל מיליארדי שקלים כל שנה, ונחשב לרווחי >
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
יזמות בתחום המסעדנות
- מערכת ToStudy
- |
-
04/04/2011
- |
-
00:00
- |
-
4417
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
הסטטיסטיקה מראה שבכל יום נפתחים בממוצע חמישה בתי עסק בתחום המזון והמסעדנות הכוללים בתי קפה, מסעדות, בארים, חברות קייטרינג ואולמות אירועים. שוק המסעדנות מגלגל מיליארדי שקלים כל שנה, ונחשב לרווחי מאוד עבור אלה המצליחים לשרוד בו תקופה ארוכה. על מנת להקים עסק בתחום המסעדנות ובתי הקפה יש לרכוש את הידע הנדרש בכל הקשור לעלויות חומרי הגלם, לניהול נכון של מטבח וצוות עובדים, לרישוי עסק, ניהול מלאי, מחשוב, בניית תפריטים ועוד.
מדוע ללמוד בקורס יזמות בתחום המסעדנות והקפה?
על מנת לנהל עסק בתחום המסעדנות ובתי הקפה חייבים לרכוש את הידע וההכשרה המתאימה לכך. ללא הכשרה מתאימה ניהול של מסעדה או בית קפה קטן עלול להפוך למשימה בלתי אפשרית, כאשר הכישלון והקריסה ממתינים מעבר לפינה. ישנם גורמים רבים הקשורים להצלחה של מסעדה או בית קפה, והיכרות מעמיקה עם כל התחומים והגורמים הללו היא הכרחית להצלחתו של העסק.
מהי שיטת הלימוד בקורס יזמות בתחום המסעדנות והקפה?
תכנית הלימודים בקורס יזמות בתחום המסעדנות והקפה כוללת הרצאות של בעלי מקצוע מומחים בתחומם כגון שפים ראשיים במסעדות המובילות בישראל, בוגרי תארים בתחום ניהול המסעדות, מנהלי מסעדות יוקרתיות בארץ ובעולם, יועצים קולינאריים, כלכלנים ורואי חשבון, סוכני ביטוח, עורכי דין, אנשי מכירות ושיווק, מדריכי תקשורת ומומחים בניהול משא ומתן. הקורס מיועד לכל אותם אנשים המעוניינים להיכנס לעולם המסעדנות ובתי הקפה כיזמים וכמנהלים ובעלים של בתי עסק בתחום.
מהי תכנית הלימודים של קורס יזמות בתחום המסעדנות והקפה?
תכנית הלימודים של הקורס כוללת נושאים רבים הקשורים לעולם העסקים המקנים לסטודנטים בקורס את הכלים המתאימים לצורך הקמת עסק מצליח בתחום המסעדנות ובתי הקפה. בין הנושאים הנלמדים ניתן למצוא קורסים בנושא ניתוח הכדאיות של הקמת עסק, נקודת האיזון לרווחיות עסק, תכנוני מס מתקדמים, כתיבת תכנית עסקית מפורטת והצגתה, עיצוב העסק, טרנדים ומיתוג בעולם המזון, התמודדות עם רשויות המס, קריאה וניתוח של דוחות כספיים ועוד.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...