בתי ספר לברמנים רבים פתחו בשנה האחרונה קורס חדש ומהפכני – קורס בישול עם אלכוהול. אט אט תופס קורס זה תפיסה ושם דבר ורבים בוחרים ללכת אליו וללמוד סוג חדש וייחודי של בישול ושימוש שונה באלכוהול וסגולותיו. מדובר באומנות של ממש שכן השימוש באלכוהול צריך להיעשות בחוכמה ושיקול דעת שכן טעמו יכול להוסיף למנה או להריע לה.
מדוע כדאי ללמוד קורס בישול עם אלכוהול?
קורס זה הוא מאוד מרחיב אופקים הן לחובבנים והן למומחים בתחום המזון והבישול. השילוב של האלכוהול במזון הוא מוכר אך בעיקר בתחום היין ולא בתחום המשקאות האחרים, גם אצל המומחים ביותר, ועל כן קורס זה ירחיב מאוד את הידע והאינפורמציה וטכניקות הבישול של כל חובבן ומתמחה כאחד. מלבד זאת הקורס מבטיח, כמעט תמיד, שכל אחד ייצא מהקורס עם בטן מלאה וראש שמח.
מה הם נושאי הלימוד בקורס בישול עם אלכוהול?
כחלק מנושאי הלימוד הנרחבים בקורס זה ניתן למנות בישול עם מגוון משקאות אלכוהולים כמו יין, סאקה, קוניאק, טקילה, וודקה ועוד. התלמידים יחשפו למנות גורמה מעולות שמשולבות עם אלכוהול ומשלבות כבד אווז, פטריות, קוויאר, סטייקים, סלמון, תותים ועוד פירות ומאכלים אקזוטיים שטעמם ערב לחיך של כל אחד בשילוב האלכוהול. קורס זה ילמד גם את החסרונות והיתרונות של האלכוהול וכיצד להתמודד עם הלה בבישול, שכן לא כל שילוב של אלכוהול בבישול יכול להפיק טעם טוב.
כיצד אבחר קורס בישול עם אלכוהול?
לפני שאצים לתת כסף ולהירשם לקורס חשוב לבדוק היכן הקורס מועבר, האם לבית הספר יש שם ומוניטין טוב?, מה ההכשרה של המורים, מה אורך הקורס, האם תצטרכו לשלם עלויות נוספות על מזון ואלכוהול בנוסף לתשלום הקורס. האם הקורס מועבר בבית ספר לברמנים, בבית ספר כללי ללימודי תעודה או בית ספר המתמחה בתחום המזון – לכל אחד יתרונותיו וחסרונותיו.