בחר איזור:
בחר עיר:
לימודי בישול, קונדיטאות ואפיה הפכו לקורסים הפופולאריים ביותר בעולם לימודי התעודה. עד כה היו נחלת המבוגרים בלבד – זמנים אלו הגיעו לקיצם וכעת גם צעירי ישראל יוכלו לגשת ללימודי בישול מקצועיים, לקבל תעודה מקצועית, לעבור סטאז´ ולהיות מומחים בנושא לכל דבר. שיתוף פעולה של מרכז הצעירים בעכו ומכללת השף בפרישה ארצית (תל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע, ראשון לציון ונתניה) הביא לפתיחת קורס טבחות וקונדיטאות מקצועי לצעירים.
מהות שיתוף הפעולהאין ספק שקורס זה הינו יוזמה מבורכת אשר מאפשרת לצעירי עכו והסביבה המעוניינים לעסוק בתחום הבישול בעתידם (או בהווה) להשיג הכשרה מקצועית בתחום. מרכז הצעירים שיזם את הקורס יוביל את הפן הניהולי פדגוגי ושיתוף הפעולה עם מכללת השף יעלה את רמת הלימודים באופן משמעותי – היא תהיה אחראית על מתן החומרים העיוניים והפרקטיים כאחד. מכללת השף היא בעלת מוניטין בישראל ונחשבת לאחת המכללות המובילות בתחום הבישול. תעודה מוכרת מטעם מכללת השף שתוענק לתלמיד בתום הקורס תפתח בפני התלמיד אופציות תעסוקה רבות.
מה ייחודיות קורס בישול וקונדיטאות לצעירים?הייחודיות של קורס זה הוא בעיקר קהל היעד שלו – צעירים! לא פעם מבטלים את כניסתם של מועמדים לקורסים מפאת גילם הצעיר שעדין לא גובל ב18. הקורס מאפשר גם לנערים ונערות לעבור הכשרה מקצועית בתחום הבישול ולרכוש ידע עיוני ומעשי נרחב ביותר. הקורס מאפשר לתלמידיו גם לעבור סטאז´ מקצועי ועל כן ליצור התנסות תעסוקתית. באמצעות חבירתם של מכללת השף, מרכז הצעירים ומרצים מעולים הנחשבים למובילים בתחום – ניתן לצפות רק להצלחה ושגשוג.
אופציות תעסוקה לבוגרי קורס קונדיטאות ובישול לצעירים במרכז הצעיריםבתום הקורס יזכו התלמידים לתעודת גמר מקצועית של מכללת השף. התעודה מוכרת בישראל על ידי הגורמים הקולינאריים הבכירים כגון הICPA , התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל. התעודה מוכרת גם על ידי משרד התמ"ת ובארגונים קולינאריים אחרים בעולם. על פי דבריו של אלי חביב, מנהל מרכז הצעירים בעכו, הצורך לקורס מקצועי בתחום הבישול בקרב צעירים גובר מדי שנה ופתיחתו של קורס זה מהווה צעד משמעותי עבור תושבי עכו.
לפרטים נוספים אודות מסלול לימודים זה ואחרים של מכללת השף – לחץ כאן!
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
הודעות אחרונות בפורום בישול
מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ
תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב