קורס עישון בשר
מקורה של מלאכת עישון הבשר נמצא עוד בשלבים מוקדמים ביותר של ההיסטוריה האנושית. לפני שנים רבות בהם האדם היה חי בשבטים נודדים הצדים חיות למחייתם היה צורך לשמר את הבשר לאורך זמן על מנת לשרוד תקופות קשות או על מנת לשמר את הבשר לאורך תקופת הנדודים. במסגרת הניסיון לעשות כן גילה האדם כי על ידי חשיפה של בשר לחום ולעשן ניתן לשמר אותו היטב לתקופות ארוכות של זמן. כך על ידי ציד של חיות גדולות ניתן לאכול ולשבוע שבועות ואפילו חודשים.>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס עישון בשר
עישון בשר היא אחת מאומנויות הקולינריה העתיקות ביותר שיש. כיום מדובר לא רק במיומנות שניתן להתפרנס ממנה, אלא גם כאחד התחביבים הגדולים ביותר של חובבי הבשר למיניהם
- מערכת ToStudy
- |
-
29/11/2011
- |
-
14:25
- |
-
7297
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
מקורה של מלאכת עישון הבשר נמצא עוד בשלבים מוקדמים ביותר של ההיסטוריה האנושית. לפני שנים רבות בהם האדם היה חי בשבטים נודדים הצדים חיות למחייתם היה צורך לשמר את הבשר לאורך זמן על מנת לשרוד תקופות קשות או על מנת לשמר את הבשר לאורך תקופת הנדודים. במסגרת הניסיון לעשות כן גילה האדם כי על ידי חשיפה של בשר לחום ולעשן ניתן לשמר אותו היטב לתקופות ארוכות של זמן. כך על ידי ציד של חיות גדולות ניתן לאכול ולשבוע שבועות ואפילו חודשים.
|
|
קבלו הצצה למנות הגורמה שעוצבו על ידי בוגרי מכללת השף |
|
|
מה לומדים בקורס עישון בשר?
תכנית הלימודים בקורס עישון בשר מעניקה לסטודנטים בקורס את כל הידע והכלים המעשיים על מנת להתמחות בטכניקות ובטכנולוגיות השונות והעדכניות ביותר בתחום הקולינריה והבישול על מנת לעשן בשר בצורה איכותית תוך שמירה על טעמים עסיסיים. במסגרת הלימודים לומדים הסטודנטים אודות השיטות ומערכות עישון הבשר המתקדמות ביותר, עבודה עם חומרי גלם, הכנת תערובות עישון, הכנת תוספות לבשר מעושן, עבודה עם מעשנות מקצועיות, הכנה של נקניקים ונקניקיות מעושנות ועוד.
|
|
לומדים לעשן בשר בצורה הנכונה ביותר |
|
|
למי מיועד קורס עישון בשר?
קורס עישון בשר הוא קורס מעניין ומרחיב אופקים המיועד לקהל יעד המורכב מחובבי קולינריה ובישול המעוניינים להרחיב את תחום הידע שלהם ולהכיר מקרוב טכניקות חדשות ומעניינות של עישון בשרים. הקורס מיועד הן לחובבים מן התחום והן לאנשי מקצוע העובדים בתחום המסעדנות והקולינריה כגון טבחים, שפים, עובדי מטבח כלליים, מנהלי מסעדות או כל תפקיד אחר בתחום המטבח המודרני והמסורתי.
קראו עוד בנושא:
קורס בשרים חדש במכללת השף
מהן אפשרויות התעסוקה העומדות בפני בוגרי קורס עישון בשר?
כאמור, קורס עישון בשר מעניק למשתתפים בקורס פתח לעולם שלם ומרתק של מקצועות הקולינריה. בוגרי קורס עישון בשר יכולים לפנות עם הידע שרכשו בקורס לאפיקי תעסוקה שונים כגון עבודה במטבחים, מסעדות או אפילו חברות קייטרינג והסעדה המתמחות בבשר מעושן. כמו כן, בפני בוגרי הקורס ניצבת האפשרות להמשיך את הלימודים לתחומים אחרים הקשורים לקולינריה בהתבסס על הידע הרב שרכשו בקורס זה.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...