ללמוד אפייה
קונדיטוריה היא מקום אשר אופים בו דברים רבים, רוב המאפים הם בעיקר מנות אחרונות ומתוקים. מקור השם קונדיטוריה הוא מצרפת למרות שהקונדיטוריה הישראלית שונה מהקונדיטוריה בצרפת. ניתן לראות כי בהרבה ארצות בעולם תחום זה כלל לא מפותח וגם לא ניראה כאילו הולך להתפתח בשנים הקרובות.>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
ללמוד אפייה
אין דבר יותר כיף מאשר להביא עוגה ליום הולדת של חבר, להכין בשישי בצהרים פשטידה ולשמח את מקורבינו. כל אחד רוצה לדעת איך לאפות, יש אנשים שיש להם את זה טיפה יותר אבל כל אחד יכול לנסות וללמוד כיצד לעשות את זה.
- מערכת ToStudy
- |
-
20/12/2011
- |
-
15:34
- |
-
4033
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
קונדיטוריה היא מקום אשר אופים בו דברים רבים, רוב המאפים הם בעיקר מנות אחרונות ומתוקים. מקור השם קונדיטוריה הוא מצרפת למרות שהקונדיטוריה הישראלית שונה מהקונדיטוריה בצרפת. ניתן לראות כי בהרבה ארצות בעולם תחום זה כלל לא מפותח וגם לא ניראה כאילו הולך להתפתח בשנים הקרובות.
קונדיטוריות בישראל
הקונדיטוריות בישראל מצליחות ופופולאריות מאוד מזה שנים. כמעט בכל רחוב בישראל אשר הולכים ניתן למצוא קונדיטוריה קטנה או גדולה. ישראל היא מדינה יהודית ולכן על פי הכשרות לא ניתן לאכול חלב לאחר אכילת בשר. סיבה זו גורמת לכך שיש קהל יעד גדול מאוד בישראל אשר דורש מוצרים מתוקים ופרווה, דבר זה יצר פיתוח משמעותי בתחום הקונדיטוריות בישראל וישנם מוצרים רבים פרווה אשר בעלי איכות גבוה.
|
|
אפיה זה התחביב שלכם. רוצים ללמוד איך לעשות את זה בצורה מקצועית? |
|
|
לימודי אפיה
אנשים רבים רוצים לדעת איך להכין את הדברים היפים שנראים כמעט בלתי אפשריים להכנה. דבר זה מאתגר ורבים מתחילים להתנסות באפיה בבית לצורך תחביב, הגשה טובה ואהבה למתוק. בנוסף ניתן ללמוד לימודי אפיה במסגרת קורס אפיה של מספר מפגשים אשר מעניק לתלמידו את כל הכלים על מנת לדעת לאפות כל דבר בצורה הטובה ביותר. הקורס הוא קורס מעניין וכיפי אשר גורם לנו להתנסות שיכולה להיות תחביב או מקצוע.
למי מתאים ללמוד קורס אפיה?
אנשים רבים באים מתחום הבישול והאפייה. ישנם אנשים שאפיה היא כל עולמם והם מעוניינים לשפר את יכולת האפייה ואת הביצועים בתחום.הקורס מתאים גם לאנשים אשר מעוניינים לדעת ולהתנסות בהכנת עוגות, מאפים וקינוחים. התלמידים בקורס לומדים את יסודות המטבח שיטות אפייה שונות ומקבלים ידע בכל תחום האפייה כגון פשטידות, פיצות, בצקים ועוד. אין צורך בניסיון קודם על מנת להיות חלק מהקורס. הלימודים מקנים לתלמידים את הכלים המתאימים לבצע את האפייה על ידי יחסי אישי וליווי, בנוסף הקורס ממתאים למפגשי חברים, ערבים פחותים ועוד.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...