קורס גילוף קולינארי
בשנים האחרונות עולם המזון מתפתח, ניתן לראות כי השפים והטבחים תופסים תאוצה והופכים להיות פופולאריים. חשיבות צורת ההגשה נכנסת לתודעה הישראלית ונכנסים קורסים שונים אשר מלמדים צורות הגשה ודרכים לשדרוג המראה הוויזואלי של המנה. קורס גילוף בסיסי וקורס גילוף מתקדם בירקות פירות וקלקר הוא קורס אשר מלמד אנשים כיצד להצליח לגלף פירות ירוקות וקלקר באמצעות סכין פשוטה אחת. >
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
קורס גילוף קולינארי
האם אתם יודעים מה זה גילוף קולינארי? לא כולם יודעים מה זה בדיוק. גילוף קולינארי הוא גילוף של פירות, ירוקות וקלקר. היום קיימים קורסים שונים בתחום הגילוף אשר מלמדים דרכים רבות לגילוף וצורות הגשה לאחר הגילוף.
- מערכת ToStudy
- |
-
03/01/2012
- |
-
13:48
- |
-
7660
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
בשנים האחרונות עולם המזון מתפתח, ניתן לראות כי השפים והטבחים תופסים תאוצה והופכים להיות פופולאריים. חשיבות צורת ההגשה נכנסת לתודעה הישראלית ונכנסים קורסים שונים אשר מלמדים צורות הגשה ודרכים לשדרוג המראה הוויזואלי של המנה. קורס גילוף בסיסי וקורס גילוף מתקדם בירקות פירות וקלקר הוא קורס אשר מלמד אנשים כיצד להצליח לגלף פירות ירוקות וקלקר באמצעות סכין פשוטה אחת.
מה זה קורס גילוף קולינארי?
קורס גילוף קולינארי הוא קורס אשר מאפשר לאנשים אשר עוסקים בתחום המזון ללמוד עוד צורות ודרכים להגשה, סידור הצלחות ומעניק את הכלים כיצד לעשות זאת בדרך היפה והפרקטית ביותר. הקורס מדריך את התלמידים לעבוד עם פירות וירוקות כגון אבטיח או דלעת ללמוד את הרקע על נושא הגילוף ומלמד דרכים שונות להגשה.
|
|
יש חשיבות היום לצורות הגשה ודרכים לשדרוג המראה הוויזואלי של המנה. |
|
|
למי מתאים ללמוד גילוף קולינארי?
האנשים אשר מתאים להם ללמוד גילוף קולינארי הם אנשים אשר עוסקים בתחום המזון. אנשים אשר צריכים לדעת ולפתח את צורת ההגשה ולשפר את המראה הכללי של המנות על ידי גילוף פירות וירוקות. ניתן לראות כי האנשים העיקרים אשר באים לקורס זה הם חברות קייטרינג, טבחים מקצועיים ושפים שונים במלונות או במסעדות. הקורס גם מתאים לאנשים אשר אוהבים את התחום ורוצים לדעת להגיש בצורה יפה .
איזה נושאים נלמדים בקורס גילוף קולינארי?
בקורס גילוף קולינארי נלמדים נושאים רבים בנושא גילוף ירקות, פירות וקלקר. בתחילת ה קורס התלמידים לומדים את מבוא הגילוף והפיסול, פרח 4 עלים, סידור פרחים, שושנה 5 עלים, גילוף בקלקר, הכנת תצוגה כללית, גילוף דלעת ואבטיח ועוד מספר רב של נושאים. בנוסף במהלך הקורס נלמדים דרכים כיצד לבצע שרטוט פרח, תרגול שרטוט בסיס, הכנת תצוגת סיכום, קישוט והגשה בצלחת איסוף ושרטוט עלים ועוד.
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...