ללמוד כיצד לנהל מסעדה
אחת הסיבות העיקריות של מסעדות לא מצליחות לשגשג בתעשייה ושכל הזמן מסעדות נסגרות הינה בעיקר בגלל ניהול כושל של העסק. המון אנשים אשר פותחים מסעדות בעלי רקע וניסיון בתחום אולם הפן הניהול ברוב המקרים לוקה בחסר. לכן יש ללמוד בצורה מקצועית כיצד לנהל את העסק, לבצע חישובי עלות מול תועלת, לבצע בקרה תקציבית ועוד מגוון נושאים ניהוליים אשר קריטיים לניהול כל סוג של עסק.>
מגזין
ניהול, עסקים ופיננסים
ללמוד כיצד לנהל מסעדה
ניהול מסעדה מצליחה מצריך האדם שמנהל אותה מגוון רחב של ידע מבחינת ניהול, שירות לקוחות, בניית תפריט מוצלח, שירות לקוחות ועוד מהמון פרמטרים של מנת לגרום למסעדה לשגשג באופן משמעותי בשוק כל כך רווי במתחרים.
- מערכת ToStudy
- |
-
04/04/2012
- |
-
11:22
- |
-
3999
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
אחת הסיבות העיקריות של מסעדות לא מצליחות לשגשג בתעשייה ושכל הזמן מסעדות נסגרות הינה בעיקר בגלל ניהול כושל של העסק. המון אנשים אשר פותחים מסעדות בעלי רקע וניסיון בתחום אולם הפן הניהול ברוב המקרים לוקה בחסר. לכן יש ללמוד בצורה מקצועית כיצד לנהל את העסק, לבצע חישובי עלות מול תועלת, לבצע בקרה תקציבית ועוד מגוון נושאים ניהוליים אשר קריטיים לניהול כל סוג של עסק.
מטרת הקורס
במהלך השנים האחרונות אנחנו שומעים מדי יום על מסעדה חדשה שנפתחה ועל אחרת שבדיוק נסגרה. מדוע כל כך הרבה מסעדות לא מצליחות להתרומם ולשגשג בתעשייה כל כך מכניסה. ישנם המון פרמטרים שצריך ליישם על מנת לגרום למסעדה להצליח ולכן יש ללמוד באופן מסודר, כיצד לנהל אותה בצורה נכונה, מכל ההיבטים הרלוונטיים. במהלך הקורס לניהול מסעדות התלמידים יחשפו לבעיות נפוצות בתחום המסעדנות על מנת לא לעשות את אותם טעויות. ולהכשיר בצורה מקצועית את אותם מנהלים בתחום המסעדנות.
|
|
מסעדה מצליחה מצריך האדם שמנהל אותה מגוון רחב של ידע מבחינת ניהול, שירות לקוחות ובניית תפריט מוצלח |
|
|
נושאי הלימוד בקורס
במהלך הקורס עבור ניהול מסעדות ייחשף התלמיד למגוון נושאי לימוד הכוללים כיצד לפלח סוגים שונים של מסעדות וכן שלבים שונים בחיי מסעדה על מנת לדעת לתכנן וליזום הליכים מקצועיים בתחום המסעדנות. כמו כן התלמידים יחדדו את כישורי הניהול שלהם הכוללים נהלי תפעול, כיצד להגדיל את מחזור המכירות של העסק ושל הנפשות הפועלות בעסק. בנוסף, הלימודים יכללו את פן השיווקי, ניהול פיננסי כאשר הקורס כולל שילוב של ידע תיאורטי ומעשי על מנת לאפשר ניהול עסק בצורה נכונה לאורח תקופת זמן ארוכה.
קהל היעד לקורס ניהול מסעדות
קהל היעד הרלוונטי קורס ניהול מסעדות הינו כל יזם אשר מעוןניין לפתח ולהתפתח בתחום המסעדנות. לקורס מגיעים מגוון רחב של תלמידים אשר מנהלים מסעדות בפועל בצורה עצמאית או כשכירים ומעוניינים להעשיר את הידע המקצועי והניהולי שלהם. כמו כן התוכנית מתאימה לאנשים מתחום הקייטרינג, משלוחי מזון שרותים להתקדם ולהתייעל בתחום בצורה מקצועית ונכונה.
מנהיגות היא תכונה נרכשת שמאפשרת להניע את האחר לכדי פעולה מבלי בהכרח להפעיל סמכות או כוח, כי אם מתוך לויאליות, אמון ומוטיבציה. מהמשך...
המיסים פוגשים את כולנו בשלב כזה או אחר ולמרות זאת, עדיין מרביתנו לא מבינים את התחום עד הסוף, לא יודעים כיצד להתמודד איתו ובטח שהמשך...
תחום אימון מרתק במיוחד שתופס תאוצה בשנים האחרונות הוא תחום האימון העסקי – תחום שמיועד לאנשים בעלי ראיה אסטרטגית רחבה, בעלי חוש המשך...
כיום, כל חברה שמכבדת את עצמה מבינה את חשיבות טיפוח המשאב האנושי שלה, שכן ברור לכל שעובד טוב הוא עובד שטוב לו. לפיכך, תחום ניהולהמשך...