בחר איזור:
בחר עיר:
A`LA CARTE הינה מתכונת לימודים ייחודית אשר מכינה את המשתתפים בתוכנית הלימודים לעסוק בתחום בטבח או שף במסעדות גורמה שונות אשר קיימות בתעשייה. הבישול מהווה למעשה עולם בפני עצמו הכולל מרכיבים אוריינטליים רבים על סמך מגוון רחב של תרבויות מזון שונות מרחבי העולם.מטרת מסלול הלימודיםתוכנית הלימודים של קורס בישול למסעדות A`LA CARTE מהווה מתכונת לימודים ייחודית ביותר אשר מיועדת לחשוף את התלמידים אשר משתתפים בה למגוון רחב של נושאי לימוד בתרבות המזון. מטרת הלימודים הינה להכין ככל האפשר את משתתפי הקורס לקראת עבודה מקצועית במסעדות שף שונות ברחבי הארץ אשר מגישים תפריטים ייחודיים ברמה גבוהה ומקצועית כמו תוכן הלימודים אשר נלמד במהלך הקורס. תוכנית הלימודים הינה על סמך דרישות מקצועיות של ענף המסעדנות בארץ מבחינת טיב המוצרים, היגיינה ובטיחות בעבודה.
בין נושאי הלימודי בקורסתוכנית הלימודים של קורס בישול למסעדות A`LA CARTE מהווה מתכונת מקיפה ביותר אשר כוללת מגוון עצום של נושאי לימוד על מנת להכשיר באופן מקצועי את משתתפי הקורס. בין נושאי הלימוד יינתן דגש לאומנות הבישול בנוגע לבשר אדום כמו עגל ובקר, בשר של בעלי כנף שונים, דגים ופירות-ים. בנוסף במהלך הקורס נעבור על סוגי מטבחים שונים כמו המטבח האסייתי, איטלקי, ספרדי ופיוז´ן אשר משלב בניהם. ערך מוסף של תוכנית הקורסמסלול הלימודים של קורס בישול למסעדות A`LA CARTE טומן בחובו עוד מספר נושאי לימוד אשר מהווים ערך מוסף עבור משתתפי הקורס בנוגע למנות אחרונות, בישול עם אלכוהול נושאים של תרבות יין ומסעדנות בישראל.קהל היעד לקורס בישול למסעדות A`LA CARTEלימודי בישול A`LA CARTE כמקצוע מהווה תחום עיסוק מעניין מאוד לאנשים בעלי זיקה וחיבה לתרבויות מזון אשר מעוניינים לעסוק באופן מקצועי בתחום ולעבוד במגוון מסעדות גורמה אשר מגישים מנות גורמה ממטבחים ותרבויות שונות.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
הודעות אחרונות בפורום בישול
מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ
תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב