בחר איזור:
בחר עיר:
בצק שמרים, קצפת ושוקולד הם כמה מוצרים אשר עושים בהם שימוש בקורס אומנות הקונדיטוריה מני רבים אשר משולבים בענף זה. מסלול הלימודים של קורס אומנות הקונדיטוריה פותח דלת רחבה עבור משתתפי הקורס אשר מעוניינים להרחיב את הידע שלהם על מנת לעסוק כקונדיטורים כמקצוע או כתחביב.מטרת הלימודים קורס אמנות הקונדיטוריהקורס אמנות הקונדיטוריה פותח דלת לעולם המתוקים ומקנה הכשרה בסיסית ויסודית בנוגע לעולם המתוקים בקנה מידה בינלאומי. הקורס מכשיר את התלמידים אשר עוסקים בתחום באופן מקצועי או מעוניינים להרחיב את הידע שלהם ברמת התחביב. במהלך הקורס נלמד מגוון רחב של נושאי אשר מהווים למשתתפים ערך מוסף גדול מאוד תחום.
בין נושאי הלימוד בקורסתוכנית הלימודים של קורס אמנות הקונדיטוריה הינו מסלול הלימודים אשר מקנה כישורים ומיומנויות תוך כדי לימוד תיאורטי ושילוב מעשי של אותו חומר עיוני אשר נלמד בקורס. בין תכני הלימוד בקורס נעבור של סוגים שונים של חומרי גלם, היגיינה במזון, ציוד אשר נעשה שימוש בו בענף, סדנאות, סוגי לחמים, סוגי בצק, עוגות ראווה, קרמים, מוסים, ציורים ועוד מגוון רחב של נושאי לימוד אשר חיוניים לכל אדם אשר עוסק באפייה מקצועית כתחביב או כמקצוע לחיים. מסלול הלימודים כולל בין היתר גם כן נושאי בנוגע לבטיחות ותברואה של מטבחים עבור משתתפי הקורס.כדי לדעת על הקורסקורס אמנות הקונדיטוריה הינו מסלול הלימודים מקיף ביותר ברמה בינלאומית אשר משלב תכנים עיוניים עם עבודה מעשית וכולל הרצאות של קונדיטורים ושפים בכירים בענף. סגל ההוראה של הקורס מיומן ביותר ובעל וותק בענף מספר רב של שנים ומציע לקהל התלמידים יחס אישי ברמה גבוהה לצד עבודה מעשית.
קהל היעד לקורסמסלול הלימודים של קורס אמנות הקונדיטוריה מיועד עבור הציבור הרחב אשר עוסק באופן מקצועי בתחום הקונדיטוריות ומעוניין העשיר את הידע המקצועי שלו. בנוסף הלימודים של הקורס גם כן מתאים עבור אנשים אשר פשוט אוהבים אפייה ורוצים להגיע לתוצאות טובות וטעימות יותר.
תגובות הגולשים למאמר
רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם
הודעות אחרונות בפורום בישול
מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ
תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...
צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!
הירשם
מתעניין בלימודים או במידע נוסף
מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב