תערוכת המזון והאירוח ה-29
תערוכת המזון והאירוח בישראל הנערכת מדי שנה מורכבת למעשה ממספר תערוכות בתחום המזון, המשקאות והאירוח. תערוכות אלו מציגות טכנולוגיות חדשות במזון, חפיצים למטבח ולאירועי אירוח, ישנם כנסים המנסים לפתור דילמות בוערות מעול>
מגזין
בישול, מטבח ומשקאות
תערוכת המזון והאירוח ה-29
בישראל מתקיימת מדי שנה תערוכת מזון ואירוח שנמשכת לאורך מספר ימים. זהו האירוע הגדול היחיד מסוגו בארץ, שמקיים מפגש מעשיר בין קהילות יצרנים ומשווקי מזון, משקאות ותעשיות אירוח שונות.
- מערכת ToStudy
- |
-
25/08/2013
- |
-
15:22
- |
-
2424
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
תערוכת המזון והאירוח בישראל הנערכת מדי שנה מורכבת למעשה ממספר תערוכות בתחום המזון, המשקאות והאירוח. תערוכות אלו מציגות טכנולוגיות חדשות במזון, חפצים למטבח ולאירועי אירוח, ישנם כנסים המנסים לפתור דילמות בוערות מעולם המסעדנות, מלונאות או אולמות האירועים ועוד. במסגרת תערוכה זו, מקיימים גם תחרויות שף, בחסות ארגונים כמו למשל איגוד השפים שבישראל או מחלבת טרה וכן סמינר לשיפור בין לאומי מטעם איגוד השפים העולמי WACS. התערוכה מציגה אלמנטים מכל רחבי העולם באמצעות חברות ונציגים ממדינות רבות כשבמהלך התערוכה ישנה הזדמנות להטבות ולמחירים נוחים למבקרים.
עבור מי מיועדת התערוכה?
תערוכה זו מיועדת לכלל האנשים מעולם המזון, המשקאות והאירוח בעסקי המזון, וביניהם מנהלי אולמות אירועים, קניינים – יבואנים ומפיצי מזון ומשקאות, מנהלי רשתות מזון ומוסדות סיעודיים, מנהלי אתרי נופש ותיירות, בעלי מפעלים בתחום, מנהלי מטבחים ומסעדנים, שפים, קונדיטורים, אדריכלים המעצבים מסעדות ואולמות אירועים, מנהלי משקאות ומזון ומקבלי החלטות שונים מעולם זה. התערוכה תתאים גם לחובבי הבישול הפרטיים, כשאל חלק מן הפעילויות יש להירשם מראש. מבין הנרשמים לתחרויות, מתמודדים שניצחו בתחרות בתחומם ייצגו את מדינת ישראל באליפות עולם בחו"ל.
אילו נושאים נידונים בתערוכה?
בין היתר, הנושאים שמוצגים בתערוכה מייצגים למעשה את מה שמתחדש בענף שמהווה כרבע מן הפדיון המקומי בתעשייה בישראל. מציגים רבים מראים את הפטנטים החדישים בתחום, מוצרי מזון כמו מאפים, גלידות, קינוחים ולחמים, תבלינים, דגים, נקניקים, מיני גידולים ותוצרת חקלאית, יינות ומשקאות אלכוהוליים, תה וקפה, תצוגה של אריזות מזון ועוד. בין היתר דנים גם בנושאי ניהול וחוליות נותני השירות בענף, טכנולוגיה ועוד. על אלו ניתן ללמוד גם בקורס אירוח בענף המזון.
אילו אטרקציות ישנן בתערוכה?
האטרקציות הנוספות הן תחרויות בישול וקונדיטוריה, לצד סמינר לשיפוט מקצועי בין לאומי בתחום המטבח והשף. המתחרים הינם לרוב ישראלים, כיון שהזוכים ייצגו את ישראל בתחרות השנתית בענף המסעדנות. ישנו בין היתר מתחם לחידושים מעולם המטבחים – ובו פתרונות ל הכנת מזון ולהגשה בעולם האירוח מידי מותגים שונים המעצבים לכבוד מטבחים פרטיים וגם במוסדות, במלונות, באולמות אירועים ובמקומות אירוח גדולים.
לקריאה נוספת:
הכנסו לפורום הבישול והטבחות באתר בכדי לשאול הכל על לימודים בתחום
BA בהתמחות ניהול עסקי פנאי
תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...
תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...
תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...
תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...