פתיחת וניהול בית קפה מחייבים ידע מקדים והכשרה, שכן ללא כל אלה החלום של בית קפה עלול להפוך לסיוט לא קטן. עד כמה שזה נשמע לא נעים, כדי לפתוח בית קפה לא מספיק לאהוב ולהבין בקפה, כל מה שקשור לניהול ופתיחת בית קפה מערב הרבה פרמטרים כמו כסף, השקעה של זמן, אנשי מקצוע, העסקת עובדים, יכולות ניהול, עבודה עם ספקים, שירות לקוחות, תפעול של המקום, היכרות עם כל מה שקשור לקפה ולהכנתו. וזה רק על קצה המזלג.
יעדים
קורס ניהול בתי קפה בא להפגיש אתכם, הרוצים לפתוח ולנהל בתי קפה עם המציאות. שלא תבינו לא נכון, אנחנו לא רוצים להבהיל אתכם ולהניא אתכם מלפתוח את העסק, להיפך אנחנו רוצים שתיגשו למלאכה מוכנים ומזומנים, כשאתם מודעים לכל מה שכרוך בפתיחת וניהול בית קפה, כך שבבואכם לפתוח את העסק, אתם יודעים שאתם לא לוקחים כאן סיכון מיותר שעלול להסתיים במקרה הטוב בעוגמת נפש ובמקרה החמור הפסדים כספיים רציניים.
למי מיועד קורס ניהול בתי קפה?
קורס ניהול בתי קפה מיועד לכל מי שרוצה לפתוח עסק לכל דבר, אך אין לו כל ניסיון ורקע בתחום. היופי שבקורס ניהול בתי קפה הוא שהמומחיות של יוזמיו נוגעת בעיקר לעולם הקפה ולבתי הקפה, כך שהמומחיות הזו תועבר אליכם ואתה תוכלו להגיע מוכנים לקראת השלב הרציני של הקמת העסק. הקורס ילמד אתכם כל מה שקשור למיומנויות החשובות של ניהול בית קפה, וילווה אתכם עד לרגע הפתיחה, יכין ויחסן אתכם בפני הפתעות לא צפויות ולמעשה יחזיק אתכם עד שתרגישו יציבים ובשלים לצעוד לבד.
קורס ניהול בתי קפה – נושאים
בקורס ניהול בתי קפה תלמדו את כל מה שצריך לדעת על קפה, ניהול בתי קפה, עבודה עם ספקים ונותני שירות, עבודה עם לקוחות וכל מה שקשור במישרין או בעקיפין לתחום. הקורס יתחיל בבחירת מיקום, ימשיך להקמת העסק ולתפעול שוטף, יעבור דרך ניהול משאבי אנוש ויתעכב גם במשתנים שונים שצריך להתחשב בהם כמו סביבת העסק, תקנות וחוקים, כשרות ודיני עבודה, תחרות עם בתי קפה אחרים באזור וכדומה.