קורס ניהול בענף המזון
ניהול הינו תחום רחב ביותר אשר גם כן מן הסתם משתלב בענף המזון, בתחום המזון ישנם מגוון רחב מאוד של עובדים בתפקידים שונים אשר צריכים לעבור הכשרה, הדרכות באופן מקצועי על מנת לקדם את העסק בצורה נכונה ויעילה. ניהול לא נכון של עסק בכל תחום שהוא עלול לגרום לנזק לא ישוער ולכן צריך גם בענף המזון להשקיע בנושא הניהול.>
מגזין
קורס ניהול בענף המזון
ענף המזון הינו תחום מאוד מבוקש בישראל אשר טומן בחובו מגוון פרמטרים שונים, הקורס של ניהול בענף המזון כולל נושאים של משאבי אנוש תוך כדי התחשבות בנושאים כמו מבנה אירגוני, הכשרה של צוות הארגון על מנת ליעל את העסק.
- מערכת ToStudy
- |
-
26/03/2012
- |
-
17:14
- |
-
3421
צפיות
-
-
-
-
-
-
-
ניהול הינו תחום רחב ביותר אשר גם כן מן הסתם משתלב בענף המזון, בתחום המזון ישנם מגוון רחב מאוד של עובדים בתפקידים שונים אשר צריכים לעבור הכשרה, הדרכות באופן מקצועי על מנת לקדם את העסק בצורה נכונה ויעילה. ניהול לא נכון של עסק בכל תחום שהוא עלול לגרום לנזק לא ישוער ולכן צריך גם בענף המזון להשקיע בנושא הניהול.
קהל הידע לקורס ניהול בענף המזון
ניהול בענף המזון הינו קורס אשר מתעסק בנושאים כמו שירות, אירוח תוך כדי הבנה של פלח שוק זה ואת הטרנדים הקיימים בו. לכל תחום ישנם גימיקים אשר יכולים לקדם את העסק ובעיקר בתחום המזון. עסקים על שירות, אירוח ותזונה אינם יכולים להרשות לעצמם לקבל ביקורת לא טובה ולכן יש לטפח את העסק בטכניקות חדשות לרענון בית העסק תוך ניצול משאבים של הארגון ברמה הניהולית וכן ברמה הארגונית.
|
|
ניהול בענף המזון הינו קורס אשר מתעסק בנושאים כמו שירות, אירוח תוך כדי הבנה של פלח שוק זה ואת הטרנדים הקיימים בו. |
|
|
נושאי לימוד של ניהול בענף המזון
ניהול ענף המזון הינו תחום מאוד רחב כאשר במהלך הלימודים נחשף התלמיד לשוק המזון והמסעדנות תוך כדי הצגה של טכניקות חדשות הקיימות בתחום או שיישמו על ידי ארגונים אחרים בהצלחה רבה. כמו כל תחום מיומנות לתפעל צוות בארגון זו לא עבודה כלה ולכן במהך הקורס התלמיד ייחשף לתכנים אשר מייעלים את המוטיבציה של העובדים וכן את הגישה כלפי הלקוחות על מנת שיחזרו ואף ימליצו לחבריהם.
מטרת קורס לניהול ענף המזון
המטרה של הקורס הינה לספק לתלמיד את כלים על מנת לנהל צוות בשירותי קייטרינג, מסעדה, בתי מלון ויתר התחומים הכוללים את נושאי השירות והמזון. כמו כן הקורס מסמיך את התלמיד לניהול איכות בשירות של גוף או ארגון, בניית תוכנית עבודה ומבנה הכולל הגדרות תפקידים עבור הצוות תקשורת בין הצוות אשר מהווה את הפנים של הארגון לעומת הצוות אשר עובד מאחורי הקלעים. כמו כן הקורס נותן רקע בתחום הכשרות, היגיינה, הכנות לקראת יום עבודה.
מוסדות המלמדים
קורס שירות ואירוח בענף המזון
קבל מידע על
קורס שירות ואירוח בענף המזון
ב-3 צעדים פשוטים
מוסדות המלמדים
קורס שירות ואירוח בענף המזון
הודעות אחרונות בפורום בישול
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.
נושא ההודעה
 
מחבר
תאריך
|
|
|
לימודי תעודה לקונדטוריה | | עדי | 21:32 31-05-2017 |
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה. האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו? | |
|
עבודה עם סכין | | קובי | 16:29 04-10-2014 |
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי? | |
|
כן כמובן | | שף בן נרשוביץ | 16:35 04-10-2014 |
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס | |
|
במהלך הקורס לבטיחות מזון מקבל התלמיד שיטות וטכניקות מיוחדות על מנת לגלות מה הוא מזון מקולקל ולא בריא עבור הסועדים וגם כן כיצד להמשך...